Profi Cook SV 1126
Profi Cook SV 1126
Odporúčané ponuky (1)
Popis produktu
Parametre produktu
Parametre produktu
Popis produktu
POPIS
Univerzálny ponorný varič SV 1126 od výrobcu Profi Cook využijete pri varení metódou Sous-Vide, čo je varenie pri nízkej konštantnej teplote, kedy je zachované maximum chutí, vôni, šťavy a vitamínov. Tento varič Sous Vide je prenosný, môžete s ním variť v akejkoľvek žiaruvzdornej nádobe s výškou cca 18 cm. Varič je vybavený multifunkčným LED displejom, ktorý vám ukáže zvolenú teplotu, aktuálnu teplotu a časovač. Elektronický volič teploty je modro podsvietený a umožní vám nastavenie teploty v rozsahu od 25 do 100°C (po 0,1 °C).
Varič má funkciu udržovania teploty, funkciu automatického vypnutia pri nízkej hladine vody a je možné použiť aj jogurtovač. Konštantná teplota sa udržiava vďaka precíznemu obehovému čerpadlu a vodná cirkulácia je 7 - 8 l/min. Ďalej vás poteší 99 hodinový časovač a nastaviteľný montážny klip. Varič SV 1126 sa jednoducho ovláda a čistí. Má dotykový ovládací panel. Telo je vyrobené z nerezovej ocele a je vybavený ergomonicky tvarovanou rukoväťou.
TIP: Cieľové teploty pre daný typ mäsa, ryby, vajce alebo zeleninu a odporučené časy varenia metódou Sous Vide nájdete v prehľadných tabuľkách. špecifikácie
- Príkon: 800 W
- Napätie: 230 V
- Frekvencie: 50 Hz
- Typ variča: ponorný
- Rozsah teplôt: 25 - 100 °C (po 0,1 °C)
- Max. odchýlka teploty: +/- 0,5 °C
- Cirkulácia vody: 7 - 8 l / min
- Časovač: až 99 h
- Materiál: nerezové telo, odolný plast (úchop)
- Farba: strieborná, čierna
VÝHODY A NEVÝHODY
Metóda varenia SousVide umožňuje pomalé varenie za konštantne nízkej teploty. Vďaka tomu bude váš pokrm mäkký, šťavnatý a zachová sa v ňom maximum chutí a vôni.
Ponorný varič je skladný a prenosný.
Môžete ho používať v akejkoľvek nádobe hlbokej aspoň 15 cm.
Aktuálny stav teploty na LCD displeji, presná regulácia teploty, časovač.
Vyššia cena.
PRAKTICKÉ RADY
Sousvide ponorný varič Steba je možné použiť do akejkoľvek nádoby o hĺbke aspoň 15 cm a viac.
Varič SV 50 ohreje 20 l vody na teplotu 56°C s presnosťou na 0,5 °C približne za 45 minút.
Ako to vlastne funguje?
Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných užívateľov. Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo vákuu.
Ochutiť
Zavákuovať
Zľahka variť
Mäso pripravované vo vákuu si zachová všetky svoje prírodné chute. Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte, prestúpi chuť korenia celým mäsom. Najdôležitejší moment celého postupu - vákuovanie. Týmto krokom vysajete vzduch zo sáčku, uzavriete ho a zabránite tak, aby chute a aróma opustili sáčok počas varenia.
Pri tejto metóde sa ingrediencie varia dlhšie pri nižších teplotách a sú jemnejšie. Pokiaľ chcete napríklad hovädzie medium rare, nemali by ste prekročiť teplotu 56,5 °C.
Čo ďalej?
Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.
Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Steba alebo podobné produkty ďalších značiek.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Hodnotenia produktu
, zakúpené v MALL.SK
Všetko OK
, zakúpené v MALL.SK
- zatiaľ nemám
Splňa moje očakávania.
Ľahko sa nastavuje, má poistku na min.množstvo vody,
a v procese premiešava vodu., zakúpené v MALL.SK
- Tichý chod
, zakúpené v K24.sk
- Cena
- Skladnost
- Kvalita spracovania
- Nic
, zakúpené v K24.sk
- Pomer cena/vykon je super
- Ovladanie je intuitivne
- Pripravene maso vyzera a chuti tak ako sa v reklame slubuje : )
- Navod by mohol byt v SK alebo aspon CZ jazyku
- Treba mat pripravenu vyssiu nadobu alebo hrniec. Minimalne 10 cm.
Pre zaciatocnikov v oblasti varenia sous vide je to velmi dobra volba.
, zakúpené v K24.sk
- cena, funkčnosť
pracuje presne ako má